Разсекретиха новия Mercedes-AMG G63 преди премиерата СНИМКИ

  • 03.11.2023 9:50 /
  • 15400 /
  • 2
Разсекретиха новия Mercedes-AMG G63 преди премиерата СНИМКИ

Обновеният, зареден SUV Mercedes-AMG G63 беше забелязан по време на пътни тестове. Моделът ще получи променен дизайн и нови технологии, съобщава Motor1.

Тестовият прототип е покрит с камуфлаж, но могат да се видят някои ключови промени в дизайна. Отпред ще има подобрени фарове и нова броня с по-обтекаема форма.

Прототипът има стандартни светлини, но серийната версия на обновения SUV ще получи нова оптика. Бронята и вратата на багажника също ще се променят.

Новият Mercedes-AMG G63 ще получи безстепенна електрохидравлична система. Благодарение на тази технология всъдеходът ще бъде не само по-стабилен извън пътя, но и по-удобен при пътуване из града.

Показаха новото поколение на бюджетния Suzuki Swift СНИМКИ

В допълнение, обновеният всъдеход ще има подобрен интериор. Очаква се информационно-развлекателната система да получи актуализация и да стане по-лесна за използване.

Ето кои електрически автомобили се зареждат най-бързо в реални условия

Новият Mercedes-AMG G63 може да бъде оборудван с "мека" хибридна система с 4,0-литров V8 двигател с турбокомпресор и електрически мотор с обща мощност 634 к.с. и 850 Nm въртящ момент. Той ще бъде съчетан с 9-степенна автоматична трансмисия.

Обновеният Mercedes G-Class се очаква да дебютира в средата на 2024 г. Тази година може да бъде представена и изцяло електрическа версия на всъдехода.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • maxx
    03.11.2023 13:34
    Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много сперма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба:---->> http://gg.gg/medicbg
  • TotoWolf
    04.11.2023 19:18
    Кофти е да си богат дадеш 2-3милиона за кола и докато ти я доставят вече е излезнал новата версия...добре че не съм богат