Разсекретиха напълно новата Mazda CX-5 СНИМКИ

  • 10.09.2021 12:50 /
  • 6027 /
  • 1
Разсекретиха напълно новата Mazda CX-5 СНИМКИ

Mazda CX-5 се подготвя за планирано обновление в средата на жизнения цикъл. Засега е разкрита само визията на очаквания кросоувър за китайския пазар - фотографии на модела са публикувани в базата данни на местното Министерство на промишлеността и търговията.

Както съобщават китайските медии, размерите на CX-5 не са се променили, а външните разлики от досегашния кросоувър се свеждат до нови брони, оптика и друг дизайн на решетката. По неофициални данни новият автомобил може да дебютира преди края на тази година.

Обновеният CX-5 е с променена радиаторна решетка - тя е по-масивна, а ъглите са по-къси. В предните светлини се появяват L-образни светодиодни светлини, задната оптика също е е променена, а благодарение на новите брони кросоувърът е добавил дължина от несъществените два сантиметра.

Нова Mazda в ретро стил удиви с дизайна си СНИМКИ

За интериора не се съобщава, но според слуховете на предния панел ще бъде монтиран по-голям екран на мултимедийната система.

Mazda обнови своя революционен двигател Skyactiv-X СНИМКИ

В Китай обновеният кросоувър ще запази същите двигатели: 2,0-литров и 2,5-литров бензинов атмосферен двигател, които развиват съответно 155 и 196 конски сили.

Те ще бъдат съчетани с шестстепенна автоматична трансмисия, а задвижването може да бъде както на предните, така и на всички колела. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • swe
    10.09.2021 22:03
    Бягайте далеч от дизелите ! Бензиновите са супер !