Разсекретиха парадния кабриолет Aurus, който ще вози Путин (ВИДЕО)

  • 13.04.2019 10:20 /
  • 12193 /
  • 2
Разсекретиха парадния кабриолет Aurus, който ще вози Путин (ВИДЕО)

В мрежата се появи видеозапис от преминаването на два прототипа на парадните кабриолети Aurus, в които явно на на 9 май, на парада за победата във Втората световна война на Червения площад в Москва, ще се настанят командващият и приемащият на събитието, съобщават световните издания. Цялата маркировка на колите се състои в покриването странични страни, но дори и с нея е ясно, че автомобилите ще бъдат с две врати, като вратите ще бъдат удължени за по-лесен достъп до втория ред седалки.

Кабриолетите са създадени на основата на стандартния седан Aurus Senat S600 и ще заменят ЗИЛ-41041 АМГ, които бяха създадени в студиото в Нижни Новгород на автомобилния завод Горки. Ако предишните автомобили бяха построени на платформата на американски тежки пикапи, то новите кабриолети са базирани на унифицирана модулна платформа, разработена за цялата гама модели на Aurus.

Американски експерти оцениха новите руски президентски лимузини от проекта Aurus (СНИМКИ)

Може да се предположи, че автомобилите ще бъдат със задвижване на всички колела, както и ще са оборудвани с V8 турбодвигатели с мощност от 598 к.с. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • fsf
    13.04.2019 13:45
    gfsdgf
  • Колко му е
    13.04.2019 22:48
    Да бъдат разработени на платформата на Армата!!!!