Разсекретиха напълно очаквания кросоувър Kia Xceed (СНИМКИ)

  • 26.05.2019 10:20 /
  • 3352 /
  • 1
Разсекретиха напълно очаквания кросоувър Kia Xceed (СНИМКИ)

Фотошпионите успяха да запечатат новия кросоувър Kia Xceed по време на пътните тестове в Южна Корея.

Както сами ще се уверите, предстоящият автомобил е сниман от всички страни. Това е страхотно за всички, които искат да знаят интересни детайли преди официалната премиера, която, между другото, се очаква да се състои на автомобилното изложение във Франкфурт през октомври.

Нека да обсъдим кросоувъра на Kia. Името му e официално потвърдено - за това свидетелства табелката  на багажника. Дизайнът, въпреки почти пълното техническо уеднаквяване с Kia Ceed, е напълно индивидуален. Корпусът, оптиката, броните, решетката, задните светлини, вратите - всичко е ново.

Kia показа своя гигантски осемместен кросоувър (СНИМКИ/ВИДЕО)

Разбира се, заслужава да се отбележат броните и арките от тъмна пластмаса - задължителен атрибут на съвременните градски всъдеходи. Няма снимки на интериора, но се съобщава, че автомобилът ще бъде оборудван с мултимедиен екран, увеличен до 10,25 инча, цифров приборен панел и друг блок за управление на климатика.

Робърт Де Ниро представи новия Kia e-Niro (СНИМКИ/ВИДЕО)

Очаква се, че гамата от двигатели за новия автомобил ще е от стандартния хечбек. Бензиновите двигатели с обем от 1 литър, 1.4 л. и 1.6 л. имат мощност от 120 к.с., 140 к.с. и 204 к.с. съответно, а дизеловият 1.6 се предлага в две версии - 115 к.с. и 136 к.с. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • nqkoi
    27.05.2019 17:31
    Kopie na Infinity QX30...