Разкриха визията на новия Ford Edge СНИМКИ

  • 12.08.2022 10:50 /
  • 2624 /
  • 1
Разкриха визията на новия Ford Edge СНИМКИ

Снимки на следващото трето поколение на кросоувъра Ford Edge се появиха в базата данни на китайското Министерство на промишлеността и информационните технологии.Второто поколение на кросоувъра Ford Edge се произвежда от съвместното предприятие Changan Ford от 2014 г. насам.

Новият Ford Edge е със значително увеличен размер. Общата му дължина вече е 5 000 мм, широчината - 1 961 мм, височината - 1 773 мм, а разстоянието между осите е увеличено на 2 950 мм.

Със смяната на поколението Ford Edge придобива по-солиден вид, а дизайнът на предната част е съобразен с новия корпоративен стил на марката, който вече е въведен в последните седани Equator и Mondeo.

Ford представи новия рамен всъдеход Everest ВИДЕО

Привлича вниманието новата сложна радиаторна решетка с интегрирани фарове и прибиращи се дръжки на вратите. Информация за интериора все още липсва. Не можем да го разгледаме, но може да се предположи, че ще има нов интегриран цифров приборен панел и мултимедийна система със сензорен екран.

Сравниха всъдеходите Ford Bronco и Jeep Wrangler в яростна драг битка ВИДЕО

Единственият двигател, обявен за "третия" Edge, е 2.0 EcoBoost "турбочетворка" с 251 конски сили. Той ще замени подобен агрегат с 245 к.с., комбиниран с осемскоростна автоматична трансмисия, задвижване на предните или на всички колела. Също така новият кросоувър може да получи хибридно задвижване, но все още няма подробности за него.

По предварителна информация продажбите на новия Edge ще започнат през следващата година.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Тончо
    12.08.2022 16:22
    Много грозно, главния дизайнер е бил надрусан или пиян.