Разкриха тайната на Мерцедеса, заровен натъпкан с чували ВИДЕО

  • 31.10.2022 8:33 /
  • 64382 /
  • 0
Разкриха тайната на Мерцедеса, заровен натъпкан с чували ВИДЕО

Разкриха мистерията на заровения Mercedes - Benz , открит до имението в Калифорния (САЩ). Оказа се, че мъжът, построил къщата, е с интересно криминално минало.

Ландшафтни дизайнери откриха кола, натоварена с чували цимент, заровени на около половин метър под земята в двора на имението. Полицията смята, че колата е била заровена приблизително по същото време, когато полицията е получила доклад, че колата е изчезнала през септември 1992 г.

Имението на стойност 15 милиона долара е построено от Джони Лю, който е излежавал присъда за убийство, опит за убийство и застрахователна измама. Това издание на San Francisco Chronicle е разказано от дъщеря му Жак Сърл.

През 1966 г. Лю е осъден за убийството на 21-годишна жена в окръг Лос Анджелис. Той беше освободен от затвора, след като Върховният съд на Калифорния отмени присъдата му през 1968 г., цитирайки, че обвинението се основава на слухове, които съдът не трябваше да взема под внимание, според San Francisco Chronicle , позовавайки се на съдебни протоколи.

В края на 90-те години Лю е арестуван за застрахователна измама. Той наел хора, които да закарат неговата 17-метрова яхта за 1,2 милиона долара „на запад от моста Голдън Гейт, в международни води и да я спуснат до дъното“. Джони щеше да получи значително заплащане за яхтата. Вместо това наети мъже, които се оказаха полицаи, скриха яхтата, като казаха на Лю, че са я потопили.

Полицията в Атертън каза, че в белия кабриолет Mercedes - Benz не са открити човешки останки или подозрителни доказателства - нищо не е открито в криминалната лаборатория на окръг Сан Матео.

Както каза Сърл, баща й определено имаше емоционални проблеми и можеше да зарови колата само в пристъп на емоции. Джини не получи застраховка за колата. Семейство Лиу продаде имението през 2014 г. Самият Лю почина през 2015 г.

КОМЕНТИРАЙ