Разкриха големи тайни за дизайна на следващото поколение на Subaru СНИМКИ

  • 19.08.2020 8:00 /
  • 859 /
  • 0
Разкриха големи тайни за дизайна на следващото поколение на Subaru СНИМКИ

Subaru подготвя нови модели с високотехнологично обезпечение на салона. В частност WRX 2021 година за първи път ще се предлага с изцяло дигитален панел за приборите. 

До дебюта на колата не остава много време, като да се оцени интериора на новия автомобил е възможно и на базата на снимки от официалната брошура, която бе разпространена в мрежата. 

Кардинално обновяване 

Subaru WRX и версиите му периодично се подлагат на фейслифт. В частност, последното меко обновяване се случи през 2019 година. При това имаше и техническа модернизация, но тя се оказа крайно недостатъчна за изискванията на съвременния пазар. 

Моделът на базово равнище бе остарял и се нуждаеше от сериозен редизайн. 

Именно това направиха специалистите от "Субару", пускайки нова редакция на колата за моделната 2021 година. 

В крак с времето 

Японският производител за първи път в историята реализира изцяло дигитално табло с прибори. 

Текущата версия на WRX се продава с 6.5-инчов сензорен дисплей, на фона на който изпъкват преимуществата на новото предложение. Във версията за 2021 година моделът ще получи информационно-развлекателна система с по-гля формат и портретна ориентация. 

Мултимедийният вертикален комплекс трябва да стане черешката на тортата при обновяването на салона. С негова помощ и виртуалните му копчета шофьорът ще може да управлява всичките основни функции на системите. В частност това се отнася за климат-контрола и навигационната карта. 

Силовата установка 

Според някои данни в Subaru разработват ново поколение на двигателите Boxer с турбина.

Става дума за цяло семейство, включващо 1.5-литров двигател с директно впръскване, агрегат с обем 1.8 и мощност около 265 конски сили, а също и версия с обем 2.4 литра. 

При това последният и най-голям двигател ще бъде разделен на две. Базорият вариант ще осигурява мощност от 276 конски сили, а подобрената версия ще разполага с мощност от около 400 конски сили. 

Този двигател може да получи модификацията WRX STI от новото поколение.

Други данни за WRX от следващата генерация засега не са известни. Известно е обаче, че дебютът на новата кола ще се състои още тази година или в началото на следващата. 

Благодарение на изтеклата в мрежата официална брошура може да се запознаем и с интериора на новото поколение на комбито Levorg.

На първо място новата информация потвърди предположенията за капак на багажника с автоматично управление. Също са настъпили и сериозни промени в прибония панел и мултимедията. Поставен е особен акцент на "дигиталното" и са преразгледани някои копчета. 

Също така е известно, че следващото поколение на Levorg ще бъде построено на нова платформа и ще има нова гама двигатели. 

 

КОМЕНТИРАЙ