Разбиха уникална хиперкола за над 500 хиляди евро ВИДЕО

  • 30.10.2021 11:50 /
  • 34560 /
  • 1
Разбиха уникална хиперкола за над 500 хиляди евро ВИДЕО

В Чехия е станал инцидент с колекционерски автомобил Pagani. Редкият хиперавтомобил Zonda C12 S е участвал в инцидент в покрайнините на Прага, като водачът не е успял да се справи с управлението на криволичещ път. В резултат на инцидента Pagani Zonda се озовава в канавката.

Видеото с последствията от инцидента е публикувано от supercar.fails. Съдейки по това, есента и листата са изиграли лоша роля, а човек би трябвало да има и умения да контролира италиански суперавтомобил със задно предаване в такива условия. 

Важно е и да се отбележи, че това е един от ранните екземпляри на Pagani Zonda C12 S. С други думи, това е не само ексклузивен автомобил, но и колекционерска ценност.

Впечатляващо! Люис Хамилтън подкара по улиците своя Pagani Zonda 760 LH (СНИМКИ/ВИДЕО)

Между другото, той е оборудван с атмосферен 7,3-литров двигател AMG с мощност 542 к.с. и въртящ момент 750 Nм. Скоростната кутия е 6-степенна механична.

17-годишен разби хиперкола Pagani Huayra за 3,4 млн. долара ВИДЕО

Цената на Zonda C12 S? Над 500 хил. евро, а може би и милион, зависи от изключителността и лимитираната серия на даден екземпляр. И ако се съди по всичко, това е един от 5 (!) такива автомобила. Така че цената е съответстваща. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Paola
    01.11.2021 23:50
    Спрете мастурбацията, вижте какви красиви момичета търсят секс без ангажимент - https://bit.ly/bg_girls