Путин показа най-новата бронирана кола Aurus ВИДЕО

  • 10.10.2023 9:57 /
  • 13435 /
  • 2
Путин показа най-новата бронирана кола Aurus ВИДЕО

Владимир Путин показа най-новата бронирана кола Aurus: какво представлява тя. Журналисти от кремълския пул заснеха дебюта на бронирания Aurus Komendant.

Първото копие се появи в резиденцията на Владимир Путин близо до Москва: държавният глава представи кросоувъра на президента на Узбекистан Шавкат Мирзийоев и президента на Казахстан Касим-Жомарт Токаев. До момента бронираният Aurus Komendant никога не е бил показван.

Характеристиките на бронирания Aurus Komendant не се разкриват, но от кратките видеа е видно, че кросоувърът е сериозно модернизиран.

Резервната гума сега е разположена в задния надвес в дъното, гумите на Pirelli са отстъпили място на подсилените гуми Kama, а джантите са сменени.

По отношение на колелата всички бронирани автомобили са унифицирани, докато при конвенционалните кросоувъри се използват по-текстурирани колела с много спици.

Основната външна разлика на бронираната версия е стъклото с дебел кант. В сертификата за одобрение на превозното средство кросоувърът е наречен "превозно средство със специално предназначение за защита на живота и здравето на пътниците", т.е. от самото начало е била разработена възможността за монтиране на броня.

Бронираният Aurus Komendant се появи година след редовната версия. Вероятно за инсталирането на бронята е било необходимо разработчиците да се откажат от въздушното окачване, защото колата се е оказала с доста по-голямо тегло, много повече от 3,5 тона, след като дори обикновен кросоувър тежи 3235 килограма.

Повече подробности за защитения кросоувър ще се появят, когато бронираният автомобил Aurus Komendant влезе в продажба. Датите не са обявени, но най-вероятно говорим за 2024 г.: в същото време на пазара ще навлезе удължен Komendant с броня в клас B4.

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • BioXX
    10.10.2023 15:48
    Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно по-хладно от виагра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ерекция, много спе.рма и повишена издръжливост и тестостерон. Прочетете го сами------> https://mub.me/medik
  • Чукундур
    12.10.2023 19:54
    Хе-хе, кой не може да прави коли с двигател на Порше....