Пуснаха всъдеход с брутален дизайн, който издържа на огън от автоматични оръжия СНИМКИ

  • 28.06.2024 12:50 /
  • 2311 /
  • 0
Пуснаха всъдеход с брутален дизайн, който издържа на огън от автоматични оръжия СНИМКИ

Новият Rezvani Arsenal беше представен в САЩ. Луксозният всъдеход е създаден за най-тежки условия. Подробности за автомобила бяха съобщени на уебсайта на автомобилния производител.

Rezvani Arsenal е базиран на Cadillac Escalade, но двата модела изобщо не си приличат. Новият автомобил се отличава с брутален дизайн с разширени калници и дебели задни колони на покрива.

Салонът обаче на Cadillac Escalade изобщо не се е променил. Голям дисплей, електрически и вентилирани седалки, акустика с 19 високоговорителя - всичко това е запазено.

Срещу допълнително заплащане Rezvani Arsenal може да бъде брониран по стандарт B6 - издържа на огън от автоматични оръжия с калибър 7,62 мм. Разбира се, колата е оборудвана с бронирано стъкло и гуми, които не се страхуват от пробиви.

Впечатляваща динамика: Bugatti представи хиперколата Tourbillon, цената й е... СНИМКИ

Опциите за Rezvani Arsenal включват предна броня с таран, димна завеса, електрошокови пистолети в дръжките на вратите, мигащи светлини, термовизионна камера и противогази.

Показаха новия Suzuki Vitara, ето какво е оборудването и за колко ще се продава СНИМКИ

Двигателите на Cadillac Escalade не са претърпели никакви промени. Предлага се избор от 6,2-литрови бензинови V8 с мощност 420 и 700 к.с. с., както и 3,0-литров турбодизел с мощност 277 конски сили. 8-степенен автоматик и задвижване на всички колела са стандартни.

Ще бъдат произведени само 100 Rezvani Arsenal. Цената на всъдехода започва от 225 000 долара.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ