Пуснаха най-скъпата китайска кола, ето какво представлява СНИМКИ

https://auto.blitz.bg/novini/pusnaxa-nai-skpata-kitaiska-kola-eto-kakvo-predstavlyava-snimki Auto.blitz.bg
Пуснаха най-скъпата китайска кола, ето какво представлява СНИМКИ

Новият Hongqi Guoli беше пуснат в Китай. Луксозният седан на концерна FAW се продава на цена от 7,18 милиона юана (990 000 долара) и представлява най-скъпият китайски автомобил, информира CarNewsChina.

Седанът Hongqi Guoli стана наследник на модела L5. Подобно на своя предшественик, той се отличава с ретро дизайн и напомня на FAW Hongqi CA72 и CA770, които е карал Мао Цзедун. Има дълъг преден капак, кръгли фарове и широка хромирана решетка. При желание колата може да бъде персонализирана.

Размери на Hongqi Guoli 2024: дължина - 5980 мм, широчина - 2090 мм, височина - 1710 мм, междуосие - 3730 мм.

Салонът на Hongqi Guoli е декориран в кожа и дърво с традиционни китайски шарки с изображения на златни слънчогледи. На предния панел са поставени два отделни дисплея.

ВИДЕО запечата последствията от мащабна катастрофа заради улична гонка

Новият FAW Hongqi Guoli има четири места, като всички седалки са оборудвани с електрическо задвижване, вентилация и масаж. оборудван е и с четиризонов климатроник.

Комфорт и гъвкавост: Ducati представи нов елвелосипед, ето каква е цената му ВИДЕО

Седанът Hongqi Guoli е оборудван с 4,0-литров туин-турбо V8 с мощност от 388 к.с. и 530 Nm. С 8-степенна автоматична скоростна кутия автомобилът развива 220 км/ч и разходът на гориво е средно 15,2 л/100 км. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Горещи

Коментирай