Пуснаха на търг луксозна ретро кола на Мадона СНИМКИ

https://auto.blitz.bg/novini/pusnaha-na-targ-luksozna-retro-kola-na-madona-snimki Auto.blitz.bg
Пуснаха на търг луксозна ретро кола на Мадона СНИМКИ

Във Великобритания Jaguar Mark X от 1967 г. беше изложен на търг в H&H Classics. Класическият представителен седан е принадлежал на Мадона. 

Мадона реши да купи Jaguar Mark X преди няколко години. Поп дивата дори веднъж си спретнала фотосесия в салона на колата. Впоследствие певицата подарила машината на сина си Роко Ричи, който я е използвал като ежедневна кола в Лондон.

За звездата Jaguar Mark X е реставриран - каросерията е пребоядисана и коженият салон е обновен. Поставена е и мултимедийна система с малък дисплей на централния панел.

Заслужава да се отбележи, че предлаганата кола е доста рядка. Jaguar Mark X се произвежда от 1961 до 1970 г. като са пуснати едва 5137 екземпляра. Автомобилът е бил флагманът на марката и предшественик на модела XJ. Големият 5,1-метров седан е оборудван с шестцилиндров двигатели от емблематичния спортен автомобил Jaguar E-Type.

Известен комик и актьор продава "заредена" градска кола от 80-те СНИМКИ

Автомобилът на Мадона има 4,2-литров двигател с мощност 265 к.с. и е съчетан с 3-степенна автоматична скоростна кутия. Максималната скорост е 196 км/ч. Седанът е получил независимо окачване и дискови спирачки на всички колела.

Горещи

Коментирай