Пътен знак от Варна шокира цяла България (СНИМКИ)

  • 24.03.2019 10:30 /
  • 12134 /
  • 4
Пътен знак от Варна шокира цяла България (СНИМКИ)

На какви ли не неща може да попадне човек, докато шофира или се разхожда из българските улици. Всеки е наясно, че сме доста креативен и изобретателен народ. Нека си припомним, че преди време от auto.blitz.bg ви показахме снимки и видео от свръхсекретен БГ проект с червена Лада и горяща вода, който бе на косъм да срине света и бизнеса с горива.

Малко след това от auto.blitz.bg попаднахме на скандална снимка от столичен автосервиз, която потресе мрежата. И като стана въпрос за сервизи, то от auto.blitz.bg държим да припомним, че наскоро автоманиак механик написа уникално писмо, което шокира всички.

Сега обаче от auto.blitz.bg открихме едни снимки, направени във Варна. Те са на пътен знак, какъвто не само мрежата, но и никой пешеходец, шофьор, че и автоинструктор у нас и по света, не бе виждал.

И така, оказа се, че незнаен варненец "украси" пътен знак на "Два без пет".

Пътният знак бе нарисуван като циферблат на часовник показващ 13,55 часа ( два без пет) на улица "Цар Симеон I" във Варна.  Може би вандалският акт на уличният "артист" е подразнен от продължаващите ремонтни разкопки в града, пише Булфото, от където показаха и снимки на невероятното Бг творение. / auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Варненец
    24.03.2019 10:52
    Браво на остроумника.Освен това дава знак,че ако ремонтите на разкопаните улици на Варна се проточват като влачени котешки черва,времето на кмета Портних изтича.
  • ДОЛУ БСП -КОМУНЕТА ВРЕМЕТО ВИ ИЗТИЧА!
    24.03.2019 11:31
    ТОВА Е РАБОТА НА ЧЕРВЕНИТЕ ЕДЕРАСТИ!
  • Иванов
    24.03.2019 14:54
    Някой който не познава Варна да не вземе да повярва ,че това е единственото място в града в това състояние.Грешна представа ,целия град е в този вид и най вече център, Гръцка махала.Който не вярва да дойде и да види.
  • реалист
    24.03.2019 21:14
    На червените пидираси от БКП = ГЕРБ