Първият мотоциклет на Brabus е разпродаден за 2 минути ВИДЕО

  • 18.02.2022 12:50 /
  • 31867 /
  • 1
Първият мотоциклет на Brabus е разпродаден за 2 минути ВИДЕО

Легендарната немска тунинг компания, специализирана в автомобили, предимно Mercedes-Benz, съобщи, че първият му проект за мотоциклет е бил продаден за две минути. Буквално.

Подобен успех несъмнено ще вдъхнови Brabus да продължи да експериментира с превозните средства на две колела, но те вече няма да са първите и следователно няма да са толкова ценни. Това донякъде обяснява лудостта около Brabus 1300 R.

На 14 февруари Brabus е започнала да приема поръчки за лимитирана серия мотоциклети - първата в историята на компанията. Моделът, наречен 1300 R,  който е тунингована версия на KTM 1290 Super Duke R Evo, ще бъде произведен в 154 бройки.

Мотоциклетите са разпродадени мигновено. Добрите новини за тези, които не са успели да направят поръчка е че могат да запишат името си в списъка на чакащите на уебсайта на KTM, в случай че някой от клиентите се откаже да купи 1300 R.

Новият Brabus 800 е толкова страхотен, че "хапва" суперколите за закуска СНИМКИ

Трудно е да се повярва, че ще се случи подобно нещо, защото Brabus има буквално милиони фенове по целия свят и в същото време много ограничено количество мотоциклети.

Новият Smart Brabus поразява с цената и двигателя СНИМКИ

Brabus 1300 R е създаден по всички канони на Brabus - има карбонова каросерия, подсилен двигател и страхотни отопляеми седалки. А оригиналният преден фар на KTM е заменен с кръгъл фар, напомнящ оптиката на G-класата на Mercedes.

Brabus произвежда първия си мотоциклет в две цветови версии: Signature Black и Magma Red, по 77 екземпляра всеки. Интересно е, че цената им все още не е обявена.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Моторист
    19.02.2022 9:28
    Само Идиотите от КТМ и тъпаците от Брабус могат да поставят огледалата за обратно виждане в края на ръкохватката и то надолу, за да не може да ги виждаш от двете си ръце.... Идиоти.