Първи СНИМКИ на новия Nissan Juke

  • 17.04.2023 9:04 /
  • 10450 /
  • 3
Първи СНИМКИ на новия Nissan Juke

Този хечбек, обвит в дебел камуфлаж, е много подобен на следващото поколение Nissan Juke. Профилът на кросоувъра, линията на покрива му и страничните прозорци са доста сходни с външните характеристики на сегашното поколение на автомобила.

Но има и разлики. Например, "скритите" дръжки на задните врати са заменени с по-традиционни. Има и странични прозорци на багажното отделение.

Изглежда, че кросоувърът е станал малко по-голям, което е направило възможно да се поставят обикновени дръжки и допълнителни прозорци. Огромните арки на колелата изглежда лесно ще поберат 19-инчови джанти.

Смята се също, че това не е Nissan, а Alfa Romeo Tonale. Това е така, защото наблизо е паркирана Alfa Romeo.

Формата на прозорците напомня за формата на прозорците Tonale... Задните светлини на покрития с камуфлаж автомобил обаче са различни, а спойлерът на покрива е по-голям. В допълнение, чистачката на задното стъкло изглежда е обърната в обратната посока.

До момента няма почти никаква информация за новото поколение на Nissan Juke, с изключение на тези снимки. Но вероятно от този момент нататък тя ще започне да се появява в медиите.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • joro150
    17.04.2023 12:23
    ЧЕК СИ ГО ПРЕМЕСТЪ
  • ...
    17.04.2023 16:43
    ama 4e komentari ima tozi joro , hahahahha
  • Kamuscoop
    17.04.2023 17:56
    Европейска версия на Nissan Kicks . Това няма нищо общо с juke