Първи СНИМКИ на новата 4-ка на BMW

  • 02.06.2020 8:30 /
  • 7038 /
  • 1
Първи СНИМКИ на новата 4-ка на BMW

Снимки от брошурата за новото BMW Серия 4 Coupe попаднаха в Instagram благодарение на профила на BMWorldM или по погрешка, или с цел допълнително увеличаване на интереса към презентацията, което е по-вероятно.

Брошурата гласи: „Икона в морето на обикновеното“. Както и да е, сега няма съмнение как ще изглежда колата. Четворката има същите огромни "ноздри" на решетката като шоу-колата BMW Concept 4, която беше показана миналата година във Франкфурт, а може би подобен дизайн е предвестник на нов фирмен стил за бъдещите BMW. 

Благодарение на снимките от официалната брошура на новото BMW Серия 4, можем да разгледаме и профила на автомобила и да разберем за наличните цветове на каросерията, това са: алпийско бяло, сапфиреново черно, бял минерал, меден сулфат, арктическо синьо, портиманско синьо, залез оранжево, зелено, черен неметалик, блестящо металическо бяло, сиво, мразовито тъмно сиво, мразовито синьо и танзанитово синьо. 

Преди това BMW обяви, че онлайн премиерата на новото 4-Series Coupe ще се състои във вторник, 2 юни 2020 г.

Подобно на последната 3-та серия, четвъртата серия също е базирана на платформата CLAR, споделяйки с цялата гама двигатели.

Въпреки че освен обичайните четири- и шестцилиндрови бензинови и дизелови агрегати, 4-Series Coupe може да получи и PHEV версията.

BMW също така твърди, че шасито на 4-а серия е настроено за по-прецизно управление.

Що се отнася до интериора, той ще има точно същия дизайн и местоположение на таблото, ориентирано към шофьора, както в 3-та серия, което означава, че на предния панел ще има два екрана (сензорно устройство и инфотейнмънт система), централни вентилационни отвори и волан с три спици. Както при всяко традиционно купе с две врати, зад него ще има много малко място.

Естествено, представената в брошурата версия, която изтече в мрежата, е моделът M Performance с логото на M440i.

Горещата версия на M4 се задвижва от 3,0-литров редови шестцилиндров двигател с 369 к.с.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • firebg
    02.06.2020 17:40
    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/