Първи СНИМКИ на неочаквано изглеждащия Hyundai Sonata от ново поколение

  • 28.01.2019 12:20 /
  • 3238 /
  • 2
Първи СНИМКИ на неочаквано изглеждащия Hyundai Sonata от ново поколение

На автомобила Hyundai Sonata скоро отново ще бъде заменено поколението и както се вижда от първите фотографии, колата ще има неочакван и елегантен нов дизайн. Компанията вече го тества по пътищата.

Очевидно, от Hyundai са решили, че в Дубай - мястото, където се движат множество мощни суперколи и луксозни кросоувъри - никой няма да обърне внимание на сравнително евтин средно голям седан. Но в крайна сметка, предсерийният прототип е покрит с камуфлажна лепенка, нали? Такова превозно средство никъде няма да може да се скрие от любопитни очи. Благодарение на това обстоятелство всички ние ще можем да разгледаме предстоящият Hyundai Sonata.

В задната част на колата промените се виждат веднага: светлините са обединени в непрекъсната тънка ивица. . Подобно решение видяхме и на удължения Hyundai Santa Fe, който беше представен за китайския пазар.

Отпред автомобилът изглежда много елегантен и динамичен. Наклоненият покрив и страничната линия с нещо наподобяват концепта на Hyundai Le Fil Rouge.

Удивително: Шофьорка измина почти 2 милиона км със своя Hyundai Elantra за 5 години (ВИДЕО)

По предварителни данни новото поколение на Hyundai Sonata ще получи двигатели с капацитет от 120 до 190 литра, а вероятната спортна версия N може да има двигател с мощност 250-275 к.с..

Екстремен тест на големия кросовър Hyundai Palisade в условията на полярна зима (ВИДЕО)

Премиерата на новата Hyundai Sonata се очаква в близко бъдеще, първо в Южна Корея, а след това и в САЩ. /auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Гошо
    28.01.2019 16:12
    "двигатели с капацитет от 120 до 190 литра" !!!не пускайте жени да пишат на автомобилна тематика, че творят такива глупости....това да не е кораб бе....
  • Гошо взе ми думата от устата
    28.01.2019 21:19
    Хюндай са добри коли ноо цените като нови са отчайващо високи! Просто нямат шанс!