Първи СНИМКИ на кросоувъра Aurus Komendant

  • 04.05.2019 9:20 /
  • 3764 /
  • 0
Първи СНИМКИ на кросоувъра Aurus Komendant

Министерството на промишлеността и търговията на Русия публикува първите фотографии на премиум всъдехода, който ще се присъедини към семейството на Aurus. До официалната премиера на автомобила останаха няколко седмици.

Впрочем, засега могат да се направят само някои изводи  за интериора Aurus Komendant - на снимките ясно се вижда, че почти напълно повтаря този на седана Aurus Senat S600. Що се отнася до визията на кросоувъра, то за нея може да се съди само по патентни изображения, публикувани по-рано. Най-вероятно Komendant ще бъде изграден на същия принцип, както и другите модели на семейството - с идентична на братята си по платформа предна част и индивидуално проектирана останала част от корпуса.

Кортежът от лимузини Aurus на Путин бе заснет на ВИДЕО

Автомобилът ще бъде оборудван с хибридна силова установка, състояща се от 4,4-литров бензинов турбо двигател и електромотор. Мощността на кросоувъра ще бъде 598 к.с., с пълно задвижване и 9-степенна автоматична трансмисия.

Американски експерти оцениха новите руски президентски лимузини от проекта Aurus (СНИМКИ)

Все още не е известно кога ще започнат продажбите на Aurus Komendant. Няма и никаква информация за цената на автомобила. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ