Първи шпионски СНИМКИ на суперседана Mercedes-AMG C63 2022

  • 10.11.2020 8:47 /
  • 10083 /
  • 0
Първи шпионски СНИМКИ на суперседана Mercedes-AMG C63 2022

Наскоро Mercedes представи новия седан S-Class 2021. Автомобилът видимо повиши представите за ниво на разкош в своя сегмент и демонстрира доста напредничави технологии. 

Очевидно е, че в бъдеще ще се появи и напомпана версия на новата кола AMG.

Кога именно това ще се случи, засега не е известно. Но в мрежата вече се появиха шпионски снимки на суперседана Mercedes-AMG S63e 2022 година.

Прототипът на AMG S63e е бил забелязан по време на тестове и очаквано е бил в камуфлаж. Но въпреки защитния слой, може да се забележи наличието на порт за зарядно устройство на задния ляв калник. 

Предполага се, че автомобилът ще получи така наречената "плъг ин" хибридна силова установка на база на битурбо V8 и електродвигател. 

С общи усилия комбинацията ще може да генерира около 700 конски сили. За сравнение: още по-мощната версия S73e ще разполага с 800 конски сили. 

Спортен стил

Бъдещият Mercedes-AMG S63e се отличава със спортен дизайн, чийто стил ще бъде подчертан от колелата с голям размер, радиаторната решетка Panamericana, мощните спирачки и агресивната предна броня. 

Също така AMG S63e ще бъде по-нисък и ще получи по-твърдо окачване в сравнение със стандартната S-Class.

Що се касае интериора, информация засега няма, но едва ли салонът ще се отличава много от интериора на обикновения представител на семейството. 

Вероятно, спортният вариант ще заимства същия дигитален панел с огромен сензорен екран. Поради това, че новата S-Class в стандартно изпълнение бе представена сам преди месец, скорошна поява на AMG S63e не трябва да се очаква.

Производителят засега държи в тайна датата на дебюта, но може да се предположи, че събитието ще се състои през идната година. 

Към момента най-мощният представител на семейството е S580 4MATIC.

Силовата му установка се състои от 4-литров битурбо V8 двигател с мек хибриден асистент EQ, като общата мощност възлза на 500 конски сили. 

Агрегатът работи в комбинация с 9-степенна автоматична скоростна кутия. 

 

КОМЕНТИРАЙ