Първи официални СНИМКИ на новия Fiat Panda, който е променен драстично

  • 15.06.2024 11:50 /
  • 2008 /
  • 0
Първи официални СНИМКИ на новия Fiat Panda, който е променен драстично

Публикувани са първите официални снимки на четвъртото поколение Fiat Panda. Компактният градски модел ще бъде представен на 11 юли, в деня на 125-годишнината на Fiat. Първите подробности за модела бяха разкрити на официалния сайт на концерна Stellantis.

Новият Fiat Panda 2025 се променя драстично - станал е кросоувър, пораснал е с 30 см (до 3,99 м дължина) и вече принадлежи към B-класа. По този повод името на модела е леко променено - отсега нататък е Fiat Grande Panda.

Дизайнът също е претърпял значителни промени. Новият Fiat Grande Panda е станал по-солиден и малко по-брутален на външен вид. Автомобилът се отличава с висок преден капак и разширени калници.

Забележителни са и необичайните пикселни фарове, ясно изразеният пластмасов обвес и 17-инчовите джанти. Страните са украсени с щамповани надписи Panda.

Ето как изглежда и какво предлага новият CarPlay на Apple ВИДЕО

Цената на Fiat Grande Panda все още не е обявена, но ще бъде на нивото на Citroen C3. Припомняме, че френският хечбек в хибридна версия струва от 15 000 евро, а в електрическа – от 20 000 евро. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ