Първи ИЗОБРАЖЕНИЯ на новия Hyundai Santa Cruz

  • 18.08.2021 8:46 /
  • 3510 /
  • 0
Първи ИЗОБРАЖЕНИЯ  на новия Hyundai Santa Cruz

Американските автомобилисти са експерти по пикапите и в нито една друга страна по света не обичат пикапите така, както ги обичат в САЩ. Затова е интересно да се разбере мнението на жителите на Северна Америка относно новия корейски крос или спортен пикап Hyundai Santa Cruz.

Моделът се предлага в САЩ с два бензинови двигателя с еднакъв работен обем - 2.5 литра: атмосферен с мощност 194 конски сили и с турбина с мощност 285 конски сили. 

Двигателите работят в комбинация с 8-степенен автомат. Базовите версии ще са само с предно предаване, а в топ версиите ще са със задвижване на всичките колела. Цената на пикапа в САЩ ще варира между 25 175 и 41 500 долара. 

Общото мнение във всички ревюта е, че Santa Cruz е идеалният пикап за всички онези, които обичат пикапите. Това са хората, които обичат кросоувърите, но имат и нужда да превозват големи товари. 

При това всички отбелязват, че по време на движение пикапът по нищо не се отличава от обикновения кросоувър: задницата му не скача, не занася в завоите, а предната част на колата не е твърде тежка. 

Друга особеност, на която всички обръщат внимание е това, че този пикап ще трябва да се конкурира именно с Ford Maverick, които притежава същите характеристики, но е по-евтин. 

Очаква се сред основните купувачи на колата да са хора, обичащият активният начин на почивка и онези, които през уикенда превозват в каросерията различен инвентар, но без загубата на комфорт в останалите дни. 

 

КОМЕНТИРАЙ