Първа СНИМКА на Aurus Komendant - джипът на Путин

  • 11.09.2018 8:27 /
  • 18540 /
  • 3
Първа СНИМКА на Aurus Komendant - джипът на Путин

Серийният вариант на джипа Aurus Komendant може да бъде видян на снимка, разпространена на официалната страница на Aurus в социалната мрежа ВКонтакте. На снимката се вижда цялата гама от модели на автомобилите Aurus, освен лимузината. 

Представени са три модела (от ляво надясно), построени на Единната модулна платформа: седанът Senat, всъдеходът Komendant и микробусът Arsenal. Разработката на ЕМП е дело на Научно-изследователския пътнотранспортен институт НАМИ и на специалистите от групата  Sollers.

За създаването на проекта са били изхарчени над 12 милиарда рубли. Всичките автомобили, създадени на базата на Единната модулна платформа, ще бъдат снабдени с бензинов двигател V8 с обем от 4,4 л, работещ заедно с електромотор.

Сумарната мощност на силовия агрегат ше бъде 598 конски сили. Всичките модели на марката ще имат и 9-степенна автоматична скоростна кутия KATE, която е руска разработка, задвижването ще бъде четири по четири. Спирачната система ще е двуконтурна.

Външността на всъдехода доста се различава от онази, която ние сме виждали на предишни снимки. Дизайнът на Коменданта изцяло е унифициран с лимузината. Той се отличава само по огромната решетка на радиатора с място за регистрационния номер в доланата ѝ част, два широки въздухозаборника и тънки фарове. 

Над вратата на багажника се вижда малък спойлер. Също така добре са видими дизайнът на многоспицовите джанти и хромираните кантове на линиите на прозорците.  

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Аврора
    11.09.2018 12:44
    Не се чете тоя дребен светло-сив шрифт!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Това ли ви е целта - да не се виждат тъпите текстове, пълни с грешки, а само бомбастичните заглавия и безумните многобройни реклами?! Само това сте постигнали ...
  • МИЛАН75
    11.09.2018 12:47
    Похарчили сте толкова много пари за тая пародия,а има толкова гладни хора в Русия,браво на вас.Пилейте си народната пара,то и в България е така ,нали сме братя с Русия.
  • Spoko
    11.09.2018 13:37
    Т'ва в дъното, катафалката ли е?