Проучване установи собствениците на кои коли правят най-дълъг секс

  • 16.07.2023 12:50 /
  • 9860 /
  • 4
Проучване установи собствениците на кои коли правят най-дълъг секс

Необичайно проучване е направено от британското издание The Sun. По време на изследването са интервюирани повече от две хиляди жени, които са споделили своя опит, и така е изяснено собствениците на кои автомобили са най-издръжливите любовници.

Проучването е показало, че шофьорите на Volvo имат най-голяма сексуална издръжливост - те правят секс средно по 17 минути. Изданието веднага припомня, че сред собствениците на автомобил от тази марка е Леонардо ди Каприо.

Според мнението на запитаните дами става ясно също, че шофьорите на BMW обичат скоростта не само на пътя, но и в леглото.

Вижте три удивителни арт обекта, създадени от Porsche СНИМКИ

На второ място са собствениците на Toyota (14 минути). От тях малко изостават тези, които карат Renault (13 минути) и Volkswagen (12 минути). А според проучването мъжете с BMW са последни с резултат от три минути ...

Коментиращите класацията в мрежата се чудят какво ще стане, ако мъж първо си купи BMW, а след това Volvo? Това означава ли, че продължителността на секса веднага ще се увеличи няколко пъти? /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Да се знае
    16.07.2023 15:30
    С Ладите сме номер 1 един час бичиме
  • Борчо
    16.07.2023 16:12
    Не е вярно, с ,,Москвич,,-ите бяхме най-издръжливите пичове.Пич с ,,Москвич,,..
  • Чеп
    16.07.2023 18:42
    Ха-ха-ха! Минутни, краткотрайни, импотентни поплювковци, начело с прехваления "секс символ"! Въпросните западни дами са много зле заблудени. Да се навъртят насам, да ги порнем като рибки, и ще объркат "класацията".
  • Opel
    16.07.2023 18:56
    Карам Опел и работя по 30 минути. Що за проучване?...