Произшествие: Вижте как тежък камион висна над река на 23 метра височина ВИДЕО

  • 19.05.2024 10:50 /
  • 10393 /
  • 0
Произшествие: Вижте как тежък камион висна над река на 23 метра височина ВИДЕО

В интернет се появи видео от епична катастрофа на мост над река. Шофьор на пикап е ударил камиона, тежкотоварната машина е поднесла, блъснала е оградата и едва не е рухнал във водата, като е надвиснал над водата на 23 метра височина.

Инцидентът е станал в Луисвил, щата Кентъки, САЩ на 1 март 2024 г., но кадрите от видеорегистратора, поставен в кабината на камиона, са публикувани едва сега, по време на процеса срещу виновника за инцидента, 33-годишния шофьор на пикапа Тревър Бранхам.

Според разследващите мъжът е карал бързо по моста с автомобила си, маневрирайки между колите. Изведнъж в дясната лента пред него изниква закъсал автомобил. Тревър преминава твърде рязко наляво, навлиза в насрещния трафик и се блъска в тежкия камион. По-късно се оказва, че той е лишен от шофьорски права и то не за първи път.

Блогър разби скъпа спортна кола веднага след закупуването ВИДЕО

26-годишната Сидни Томас е шофирала камиона като тя е загубила контрол над машината. Камионът поднася, навлиза в насрещния трафик, пробива мантинела и по някакво чудо не пада във водата, надвисвайки над река Охайо на височина 23 метра.

Шофьорката на камиона се е оказала в капан и прекарва ужасни 45 минути над пропастта в очакване на спасение. В крайна сметка спасителите са успяли да използват въже и да я измъкнат от кабината. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ