Продава се най-красивият Fiat Multipla в света, но има един проблем ВИДЕО

  • 07.10.2020 9:01 /
  • 11930 /
  • 0
Продава се най-красивият Fiat Multipla в света, но има един проблем ВИДЕО

Този Fiat Multipla Pink се намира във Великобритания. Не е трудно да се забележи, че върху автомобила е, да кажем, било "работено". Естествено, възниква въпросът - защо това е причинено на колата? 

Дори и в първоначалния си вид Fiat Multipla не се радва на репутацията на модел с хубав дизайн. Въпросният автомобил пък, който се продава в Ebay за 2600 евро, просто е пример за отчайваща безвкусица. 

Най-вероятно имахора, на които розовият металик ще им е симпатичен, други пък може да харесат зеления плюшен интериор, но украшенията във вида на 32 фалшиви ауспуха - това е само за най-екстремните ценители. 

Освен това, тук имаме и ярко златисти джанти и спойлер, който може да се разглежда като короната на колата. 

Продавачът на свой ред пише без ирония: "Имате възможност да закупите наистина уникална вещ. Multipla-та е в добро техническо състояние, одобрен е от TUV и има съществени оптични подобрения".

Дизеловият автомобил е с пробег от 257 000 километра. 

Вие обаче не трябва да се учудвате от външния вид на колата - все пак някога тя е била участник в предаването на Би Би Си "Звездите на футбола в най-лошите автомобили". Така, че в тази кола са се возили доста знаменитости. 

Сумата, за която ще се продаде колата, ще бъде предадена на благотворителната организация Sport Relief Charity, която подкрепя нуждаещи се във Великобритания. Единственият проблем е, че воланът на колата е в дясно. 

КОМЕНТИРАЙ