Продава се Bentley-то на Христо Стоичков! Колата е ТОПКА! СНИМКИ

  • 25.05.2021 17:15 /
  • 7452 /
  • 1
Продава се Bentley-то на Христо Стоичков! Колата е ТОПКА! СНИМКИ

Уникална обява е налична в сайта за търговия на нови и стари автомобили mobile.bg. Според текста на публикацията, продава се личното Bentley на един от най-добрите нападатели в света с български корени Христо Стоичков. 



Сегашният ѝ собственик е готов да се раздели с единствената по рода си кола само за 63 000 лева. По думите му, Камата е бил първи собствник на хипер луксозното возило, изработено специално по поръчка за носителя на "Златната топка". 


Сменени са гумите, накладките, масла филтри, свещи, бубини, биалетка предна лява, накладки задни и предни, датчици за накладки, гарнитури на колекторите. Има и комплект зимни гуми. 

Климатикът е зареден с фреон, а в гумите е напомпан азот за по-добро поведение на пътя. 

"Пазя и старите части могат да се видят! ! !", категорично заявява продавачът. 

Той е категоричен, че" КОЛАТА Е ТОПКА".
 



Списъкът пък с екстрите на автомобила е просто безкраен, както и подобава на возило от този супер висок клас. 

Continental GT е оборудван с 6-литов оборудван с две турбини W12 двигател. Мощността му е 560 конски сили при 6100 оборота, и 650 N⋅m в диапазона 1,600–6,100 оборота в минута. Задвижването е постоянно торсионно четири по четири. От 0 до сто автомобилът ускорява за 4.8 секунди. максималната скорост е 318 km/h. 

Историята гласи, че Христо Стоичков  получил подарък „Бентли” от мултимилионера Патрис Моцепе, който е президент на футболния „Мамелъди Съндаунс” и се води за най – богатият човек в Южноафриканската република.

Припомняме, че притежанието на въпросното Бентли навлече на Ицо преди години доста сериозна проверка на доходите от НАП. 

През далечната 2009 година Националната агенция за приходите обяви, че започва проверки на 105 българи, които притежават или са купили на лизинг луксозни автомобили "Бентли".

Операцията била "част от програмата с извънредни мерки за повишаване на събираемостта на данъчните задължения и противодействие на измамите".

В хода на проверките на собствениците на луксозните автомобили органите по приходите ще установят източниците на средства за придобиването им, начина на плащане по осъществените сделки, както и тяхното осчетоводяване и начисляването на дължимите данъци и осигурителни вноски.

Ако се установи разминаване между имуществото състояние и декларираните доходи, на притежателите на луксозните автомобили ще бъдат назначени ревизии за облагане на недекларираните от тях доходи, заканват се от НАП.

Всичко обаче с проверката на Ицо обаче бе точно. 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • KAKA
    25.05.2021 18:19
    kenefff