Продава се 10-местна G-класа за "индийски" семейства ВИДЕО

  • 12.04.2023 9:45 /
  • 5652 /
  • 0
Продава се 10-местна G-класа за "индийски" семейства ВИДЕО

Онзи, който не може да си представи живота на семейството си без триредова кола, трябва да обърнете внимание на Force Citiline - индийски модел с четири реда седалки за десет пътници, включително шофьора.

Force Citiline има квадратен дизайн и прилича много на Mercedes-Benz Gelandewagen. Различава се само по това, че отпред има големи халогенни трапецовидни фарове, друга броня и решетка.

Каросерията на автомобила е с дължина 5120 мм, а междуосието достига 3050 мм.

Друга разлика с gelandewagen е и местоположението на седалките. Force Citiline има седалки, подредени по схемата 2 + 3 + 2 + 3. Няма място за багаж.

Колата има четири врати с обичайния размер, така че стигането до четвъртия ред би било трудно. За щастие, вторият ред се сгъва в съотношение 60:40, а на третия ред има само две седалки, между които има малка пътека.

Оборудването на автомобила е скромно, но има климатик с отделен блок за управление за задните пътници.

SUV-ът е оборудван с остарял 2,6-литров четирицилиндров дизелов двигател на Mercedes-Benz, който е с мощност 91 к.с. Въртящият момент обаче е 250 Нм, което е напълно достатъчно. Двигателят работи в комбинация с 5-степенна механична трансмисия.

Автомобилът е изграден върху рама и е оборудван с окачване с двойни носачи с торсионна греда отпред и листови пружини отзад.

Според RushLane цената на Force Citiline на индийския пазар е от 1,51 милиона рупии (около 33 000 лева).

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ