Представиха специален MINI Cooper, посветен на силните жени СНИМКИ

  • 12.03.2022 10:50 /
  • 779 /
  • 2
Представиха специален MINI Cooper, посветен на силните жени СНИМКИ

За да отбележи Международния ден на жената, MINI пусна нова специална версия, наречена Pat Moss Edition.

Оригиналната модификация може да бъде монтирана на хечбеците от най-висок клас Cooper S и John Cooper Works, както във версии с три, така и с пет врати, чрез предварителна поръчка. 

Марката посвещава специалната серия на "всички силни жени", както и лично на легендарната спортистка Пат Мос, която през 1962 г. печели състезанието Нордуейк — Монте-Карло — Нордуейк, известно като Ралито на лалетата. 

Оригиналният дизайн на новия автомобил е разработен с активното участие на женския екип на британската марка.

MINI Pat Moss Edition ще се предлага с черна или бяла каросерия, допълнена от червено покритие на страничните огледала и трицветен покрив с алени, сребристи и черни нюанси.

Ford представи новия рамен всъдеход Everest ВИДЕО

Капакът на специалната версия ще има сива ивица с надпис 737 ABL, който препраща към регистрационния номер на състезателния автомобил на Пат Мос. Освен това външната част на моделите ще бъде украсена с множество миниатюрни лалета.

Същите едва забележими цветя се появяват и в салона на автомобилите. Например, на волана ще се появят няколко шарки на лалета.

Освен това интериорът на специалното MINI ще бъде оборудван с индивидуални подложки на праговете, абстрактна шарка, символизираща буталата на двигателя, и автограф от Пат Мос. Британската компания ще произведе общо 800 ексклузивни екземпляра. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Мъдреца
    12.03.2022 11:27
    Всички силни жени в края на деня завършват на колоене с кур в устата.
  • Мъдреца
    12.03.2022 11:28
    Да се чете на колене.