Представиха новия Audi A3, вижте как изглежда и какво е оборудването ВИДЕО

  • 15.03.2024 10:50 /
  • 2646 /
  • 0
Представиха новия Audi A3, вижте как изглежда и какво е оборудването ВИДЕО

Представиха новия Audi A3 2024. Един от най-достъпните модели на немската марка претърпя фейслифт и скоро ще се продава в Европа на цена от 35 650 евро. Подробностите за него бяха разкрити на официалния сайт на Audi.

Audi A3 хечбек и седан са обновени. В допълнение е представен и модела за повишена проходимост allstreet с увеличен просвет и пластмасов обвес.

Можете да познаете Audi A3 2024 по новата радиаторна решетка, брони и оптика. Освен това отзад се е появил дифузьор. Както и преди, моделът е изграден върху платформата на VW Golf.

Кардинално преобразен: Показаха новия Dodge Charger ВИДЕО

Интериорът е подобрен, а въздушните дефлектори, централната конзола и подлакътникът също са променени. Всички Audi A3 2024 са оборудвани с виртуален приборен панел и 10,1-инчов сензорен екран.

Интересното е, че в европейските страни за опциите се предлагат месечни плащания за двузонов климатроник или адаптивен круиз контрол. Опциите включват система за полуавтономно шофиране.

Вижте какво представлява новият бюджетен кросоувър на BMW СНИМКИ

От самото начало новият Audi A3 ще се предлага в две версии със 150 конски сили - 1,5-литров бензинов и 2,0-литров дизел. По-късно ще предложат и други версии, включително plug-in хибриди, както и "заредени" S3 и RS3. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ