Представиха най-новото руско офроуд чудовище - "Стрела" ВИДЕО

  • 07.09.2021 9:13 /
  • 12841 /
  • 2
Представиха най-новото руско офроуд чудовище - "Стрела" ВИДЕО

Първоначално, преди година, "Стрела" бе представен като брониран автомобил. Сега в рамките на форума "Армия 2021" бе представена цивилна версия на колата без броня. 

В основата на петметровия всъдеход е заложена рамата от ГАЗел-NEXT. Още повече, автомобилът е максимално унифициран с ГАЗел и Собол, а предният капак и страничните калници са направени от лек и здрав композитен материал. 

Елементите в задната част могат да се свалят и всъдеходът да се превърне в пикап. 

Новый российский внедорожник — «Стрела»

В оборудвано състояние "Стрела" тежи 2.6 тона, а максималната му маса възлиза на 3.5 тона, което позволява той да бъде управляван с категория "В". 

Дължината на всъдехода е 5090 мм, ширината - 2350 мм, а височината достига1995 мм.

Новый российский внедорожник — «Стрела»

Разработчиците са снабдили автомобила с турбодизелов двигател Cummins ISF с обем 2,8 литра и 6-степенна механична скоростна кутия руско производство.

Също така колата разполага със система за задвижване и на четирите колела и ниски скорости. 

Новый российский внедорожник — «Стрела»

Предното окачване на "Стрела" е независимо пружинно, а отзад са поставени ресори. По-подробни характеристики се очаква да се появят през идните дни. 

"Стрела" трябва да постъпи в масово производство след излизането на роудстъра "Крим" - и двата автомобила се разработват от Военнопромишлената компания в сътрудничество с Конструкторското бюро на младежите към московския държавен технически университет "Бауман".

Новый российский внедорожник — «Стрела»

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Охридски
    07.09.2021 9:33
    А защо този който е написал това,не напише тази ''Стрела'' от къде долетя тъй като Ченгиз хан е яздил кон и е бил мастор на онова със стрелите.Но по външния вид може да се установи от куда......????
  • Алексей
    07.09.2021 11:21
    Това МПС, на външен вид, го докарва преди всичко на Хамър