Представиха най-евтиния нов Duster, вижте как изглежда и какво оборудване има СНИМКИ

  • 27.03.2024 9:20 /
  • 10342 /
  • 0
Представиха най-евтиния нов Duster, вижте как изглежда и какво оборудване има СНИМКИ

Третото поколение на кросоувъра Dacia Duster излезе на европейския пазар и едва сега компанията разсекрети характеристиките на базовата версия на модела.

Версията Expression изглежда много по-проста от другите. Този кросоувър е боядисан в Arctic White, има дръжки на вратите, изработени от небоядисана пластмаса, и черни 16-цолови стоманени джанти. Монтирани са и опростени брони, без стоманени облицовки.

В салона са поставени обичайните циферблати на приборните панели, а на мястото на централния дисплей има пластмасова "тапа". В тази ниша можете да прикачите смартфон, на който да инсталирате приложението “Media Control multimedia radio system” за Android и Apple.

Това ще стане един вид заместител на мултимедията. Има и мултифункционален волан и електрически стъкла, но само отпред.

Стана ясно кои са най-популярните автомобили по категории в Европа през 2023 г. СНИМКИ

Вътрешният интериор, както се предполага, е по-прост от този на по-скъпите версии на Duster 2024. В същото време базовото оборудване на Dacia Duster е разширено и вече въобще не може да се нарече бедно. Осигурени са климатик, сензори за паркиране, сензор за светлина, круиз контрол, както и системи за автоматично спиране, контрол на лентата и разпознаване на пътни знаци.

Базовият Duster включва също отопляеми външни огледала, регулируема по височина седалка на водача и LED дневни светлини.

Показаха най-бързия Mercedes S-Class в историята, ето каква е цената му ВИДЕО

Dacia Duster Essential се предлага ексклузивно с 1,0-литров бензинов турбо двигател със 100 к.с., съчетан с шестстепенна механична скоростна кутия и система за задвижване на предните колела. Като опция се предлага фабрично газово оборудване.

Базовата версия Expression на кросоувъра Dacia Duster вече се продава в Европейския съюз на цена от 19 290 евро.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ