Практичността на спортно BMW бе демонстрирана по много необичаен начин ВИДЕО

https://auto.blitz.bg/novini/praktichnostta-na-sportno-bmw-be-demonstrirana-po-mnogo-neobichaen-nachin-video Auto.blitz.bg
Практичността на спортно BMW бе демонстрирана по много необичаен начин ВИДЕО

Новото BMW M3 Touring беше тествано по интересен начин. Спортното комби е използвано за превоз на картофи. Видео на колата е публикувано на страницата supercar.fails в Instagram.

Краткото видео е заснето в Полша. Багажникът на BMW M3 Touring е покрит с мушама, вторият ред седалки са сгънати и в колата са натоварени мрежи с картофи до тавана.

Кадрите демонстрират практичността на автомобила, като BMW M3 Touring комби остава просторен и подходящ за ежедневно използване – семеен спортен автомобил. Обемът на багажника му е 500 литра в нормално състояние и 1510 литра със сгънати задни седалки.

Припомняме, че новото BMW M3 Touring струва приблизително 100 000 евро. Заредената версия на комбито е оборудвана с 3,0-литров бензинов турбо двигател с мощност 510 к.с. и 650 Nm.

Българите купуват най-много този вид автомобили от началото на годината

С 8-степенна автоматична скоростна кутия BMW M3 Touring може да ускори до 100 км/ч за 3,6 секунди, а максималната му скорост може да бъде ограничена до 250 или 280 км/ч.

Горещи

Коментирай