Появиха се СНИМКИ без камуфлаж на новите BMW X5 M и X6 M 

  • 01.04.2019 11:14 /
  • 2892 /
  • 1
Появиха се СНИМКИ без камуфлаж на новите BMW X5 M и X6 M 

В мрежата изтекоха снимки на спортните M-версии на кросоувърите BMW X5 и X6. Снимките бяха публикувани на форума на BMW Bimmerpost. 

На снимките, които са направени в завода на немската марка, автомобилите са представени без камуфлаж. Премиерата на тези модели ще се състои до края на тази година.

Кросоувърите на снимките са представени във версията Competition. Автомобилите ще разполагат с аеродинамично окачване, други брони, големи арки на колелата, други въздухозаборници и нова решетка на радиатора. 

Също така, кросоувърите ще получат спортна изпускателна система и специални указателни табели. Новият комплект ще включва декоративни елементи от карбон на страничните прагове, корпуси на външните огледала, калници и заден дифузьор. 

Вътрешният интериор ще е с обзавеждане от Alcantara, нови седалки и М-волан.

Според неофициални данни спортните кросоувъри ще бъдат оборудвани с 4,4-литров V8 бензинов двигател. Мощността на агретата може да надвиши 600 к.с. Двигателят ще работи заедно с осемстепенна автоматична трансмисия. 

За сравнение: настоящото поколение кросоувъри е окомплектовано с 4.0-литров V8 двигател с мощност 567 к.с. С този двигател ускорението до 100 км /ч е 4,2 секунди. Максималната скорост е 250 км на час./auto.blitz.bg

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Шофьор
    02.04.2019 16:20
    Вътрешният интериор е добре, както и външният интериор. НЕГРАМОТНИЦИ! АМАН ОТ ВАС БЕ!