Появи се изумителен карбонов кемпер за любителите на пътешествията СНИМКИ

  • 06.09.2020 9:20 /
  • 13582 /
  • 0
Появи се изумителен карбонов кемпер за любителите на пътешествията СНИМКИ

Немската компания GehoCab, която изгражда автомобили на базата на пикапи, сега реши да опита нещо ново и да започне с карбонови шасита на всеки 4WD SUV. Тези модели ще се различават от типичните кемпери с елегантни форми, широки прозорци и специално подбрана цветова палитра.
 

В процеса на надстройката компанията се стреми да направи прехода от кемпер към SUV възможно най-плавен, така че едва ли да се различава. Модифицираните превозни средства изглеждат възможно най-специализирани и имат добър дизайн.
 



Конструкцията от карбон облекчава максимално теглото на кемпера - което вече не надвишава 460 килограма. При желание купувачите могат да свалят още неща от колата и да премахнат всички ненужни компоненти.
 


Кемперът беше кръстен Фиет. В процеса на инсталиране на надстройката е необходимо да извадите задната част на колата и да я завиете към шасито. Вътре няма много място, не можете да се разхождате, но има легло, а в центъра има трапезария. Има също кухня, душ и тоалетна.
 



Приемането на поръчки във фирмата ще започне през октомври, а цената от 104,5 хиляди евро. Стандартното оборудване на устройството включва резервоар за прясна вода с вместимост 90 литра, слънчев панел и литиева батерия 100 Ah./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ