Потресаващо: Пиян шофьор заспа и колата му спря с работещ двигател по средата на оживен път (СНИМКИ/ВИДЕО)

  • 05.10.2018 10:20 /
  • 4932 /
  • 0
Потресаващо: Пиян шофьор заспа и колата му спря с работещ двигател по средата на оживен път (СНИМКИ/ВИДЕО)

Двама велосипедисти запечатаха на видео как шофьор и колегите му са заспали на кръстопът на пътя с работещ двигател на вана си, преди полицията да пристигне, съобщава "Дейли Мейл". Инцидентът е станал до град Сабадел, който се намира близо до Барселона.

Според информацията, водачът се е провалил на теста за алкохол. Най-вероятно тримата мъже са имали тежка пиянска вечер преди да решат да се насочат към работното си място.

Един от ранните сутрешни велосипедисти, заснели сюреалистичната сцена на пътя, се обръща към камерата и казва: "В момента е 8.30 часа и това е 24-ти километър на пътя, който преминава през Сабадел и свързва част от Барселона с община Сентменат.

След като снима приятеля си, който предупреждава преминаващите автомобили и други велосипедисти по оживения път за неочакваното препятствие, той се приближава към белия ван и добавя:  "Ето вана с работещ двигател и трима спящи мъже, пияни или нещо подобно".

Говорител на местната полиция е потвърдил, че шофьорът на вана е бил арестуван, след като се е провалил на теста на пътните полицаи.

Не се съобщават подробности за възрастта и националността на мъжете и какво са правили, за да бъдат в подобно състояние и да спрат на шосето. /auto.blitz.bg

 

ВИДЕОТО можете да видите ТУК

КОМЕНТИРАЙ