Посочиха 5-е най-лоши германски коли за всички времена

  • 07.03.2023 9:12 /
  • 48034 /
  • 6
Посочиха 5-е най-лоши германски коли за всички времена

Когато мислите за германски автомобили, повечето от нас се сещат за велики, суперстабилни автомобили като W124 на Mercedes, второто поколение на VW Golf или пък за модела 911 на Porsche, пише Факти бг.

Човек би си помислил, че тази страна не е в състояние да направи лоша или грозна кола, но тези автомобили, които ви показваме доказват обратното. Естествено мнението ни е субективно, а ако вашето е различно - не се колебайте да го споделите в коментарите.

BMW 5er GT

Този модел е олицетворение на най-грозното от BMW, опитвайки се да създаде решения на проблеми, които не съществуват. Много по-грозен от стандартна серия 5 и с не много добавена практичност.

Volkswagen New Beetle

Това е колата, която промени репутацията на Beetle като „автомобил за жени“. Нещо, което VW все още се опитва да преживее днес, с мъжкия стил на останалите си модели.

Mercedes-Benz C-Klasse (W202)

Mercedes 190E беше известен със своята отлична надеждност и прекомерен инженерен блясък. Неговият наследник W202 C-Klasse обаче не беше известен с нито едно от тези неща, по-скоро беше известен с измамната електроника и склонността си към ръжда. От тук започва и "поевтиняването" на Mercedes-ите.

Trabant

Trabant-ът не е просто една от най-лошите немски коли на всички времена, той е една от най-лошите коли в света. Trabi имаше жалък двутактов двигател, който пушеше като комин, имаше нужда от масло всеки път, когато напълниш резервоара за бензин, и дори нямаше горивна помпа. Резервоарът за гориво стоеше над горната част на двигателя и оставяше гравитацията да върши своята работа. Комунизмът в най-добрия му вид.

Audi A2

Този автомобил се рекламираше с това, че предния му капак се отваря само в сервиз - тоест това би следвало да е най-безпроблемната кола на света. Но не се оказа така. Скъп за поддръжка, капризен по отношение на техника и с недотам симпатичен външен вид, това Audi се оказа едно от най-големите разочарования за марката.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • МИГ
    07.03.2023 9:29
    Трабантът си беше добра ,достъпна и евтина за подържка кола за своето време .Сега да ви видим с тази сложна електроника и липса на места за зареждане/еллектомобилите/ какво ще правите.Цената също е от значение.
  • AZIS
    07.03.2023 17:40
    KAKWI TRABANTI SA TI U GLAWATA BE SIROMAH BEDEN TO NE BE{E KOLA NEDORAZUMENIE BE{E KARTONENO
  • МИГ
    09.03.2023 3:57
    Прав си азисе, Трабанта беше картонен тигър като тебе. Като то набия в пърдяла, вадиш 10 метра пръдня
  • ГРАД КОЗЛОДУЙ
    09.03.2023 4:17
    Благодаря Ви ЗаИнфото Ауто Блиц Бг
  • ГРАД КОЗЛОДУЙ
    09.03.2023 4:20
    Миг Много Сте Прав За Трабантът
  • Личен
    09.03.2023 10:15
    Азисе дори не можеш да пишеш седнал си мнение да изказваш , неграмотно чалгарско копИле!