Пореден "мост на глупостта" взе жертва ВИДЕО

  • 02.10.2023 9:15 /
  • 6055 /
  • 2
Пореден "мост на глупостта" взе жертва ВИДЕО

Постигната е поредната решителна „победа” в състезанието между дървени мостове и натоварени бетоновози. Сега жителите на окръг Монтгомъри (Тексас, САЩ) се нуждаят от нов дървен мост .

На 15 септември шофьорът на бетоновоз минава по моста и пада във водата. За щастие той успява да избегне сериозни наранявания.

Не се знае със сигурност колко тежък е бил камионът, но явно е тежал над 20 тона. Точно пред моста има табела, която предупреждава шофьорите, че максималното тегло, което може той да издържи, е 4 тона.

Въпреки очевидното безразсъдство, полицията не повдигна обвинение на шофьора, тъй като мостът е частна собственост. Но собственикът на бетоновоза ще трябва да плати много за изтеглянето на колата. Е, самата кола вероятно е била сериозно повредена.

Видеото показва последствията от инцидента: работници монтират кран от едната страна на моста и след това прикрепят вериги към задната част на камиона.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Христо Гарвалов
    02.10.2023 17:16
    Табела 4тона възможни за преминаване...иди че вярвай,че с 20тонна кола е тръгнал по моста....от бавноразвиващите се ли е той и кой му е дал правото да върти волана на 20тонен камион?
  • smopenue
    03.10.2023 0:30
    Искате ли нови усещания в SEX? Това е по-добро от всяка виагра и ще изведе сексуалния ви живот на ново ниво. Просто опитайте и никога няма да съжалявате, прочетете го сами ---- https://min.lc/medbg