Полицейско преследване като във филма "Скорост" зашемети мрежата ВИДЕО

  • 03.04.2021 10:20 /
  • 7945 /
  • 3
Полицейско преследване като във филма "Скорост" зашемети мрежата ВИДЕО

Това видео със сигурност ще зарадва феновете на филма „Скорост“ с Киану Рийвс и Сандра Бълок, напомняйки им за онази неописуема атмосфера на бързо шофиране през градските улици: грамаден „дом на колела“ лети по улиците на Лос Анджелис със скорост от поне 60 мили (95 километра) в час, унищожавайки всичко по пътя си, но без да забавя скоростта.

Полицейските коли се впускат след машината, но поради различната си тежест те не могат по никакъв начин да му попречат.

Преследването продължава почти половин час, през който 52-годишната Джули Ан Рейнбърд разбива шест приближаващи и преминаващи превозни автомобила. Ремаркето й също е сериозно повредено, губейки при всяка катастрофа бронята, калника или предното стъкло, но въпреки всичко жената е продължила да натиска педала за газ.

Уникално ВИДЕО: Полицейско преследване на куриер със скутер разсмя мрежата

Тя не се страхувала нито за живота си, нито за живота на двете кучета, с които е извършила тази зашеметяваща надпревара.

Към края на преследването, този момент е особено отбелязан от снимачния екип на хеликоптера, Джули намалява скоростта и пуска едно от уплашените кучета да изскочи от салона.

На парчета: ВИДЕО запечата зрелищна катастрофа след полицейско преследване

Какво е подтикнало жената към този акт, все още не е установено. След поредния сблъсък с дърво машината й е напълно излязла от строя и тя продължила бягството си пеша с второто куче.

Скоро тя била задържана и изпратена в ареста, като предстои специалистите да направят оценка на психичното й здраве. Ако бъде призната за нормална, тя е изправена пред около осем години затвор и огромно обезщетение за щетите в града. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Poeta
    02.04.2021 10:35
    Какви 8 години. Тая само хората от блъснатите автомобили, като я осъдят за опит за убийствоедно 20-30. После и природозащитниците още 10 г. Но като я гледам ще завърши в някоя психиатрия.
  • Самогонщик
    03.04.2021 21:40
    Както винаги Близо са "първи" в преписването от руски сайтове. "Новината" е от 2019 година.
  • Петър
    04.04.2021 15:49
    Този случай с преследването на караваната го гледах снощи 3 април по програма ID EXTRA