Полицаи започнаха преследване на автокрадец със стрелба, но се случи нещо неочаквано (ВИДЕО)

  • 08.03.2019 10:20 /
  • 13556 /
  • 1
Полицаи започнаха преследване на автокрадец със стрелба, но се случи нещо неочаквано (ВИДЕО)

Необикновен инцидент се случи в Рига, столицата на Латвия като преди това той бе предшестван от преследване със стрелба. Кадрите наподобяват някой от известните холивудски екшъни.

Според информацията от местната полиция, около 10 часа сутринта е получена информация за кражбата на автомобил BMW X6. Скоро след това той е бил засечен от органите на реда, но шофьорът нямал намерение да върне чужда кола и се опитал да избяга.

Един от най-бързите автомобили в света са появи в София (СНИМКИ)

Полицията започнала да го преследва, но той пренебрегнал заповедите да спре, правел опасни и агресивни маневри, застрашавайки безопасността на другите участници в движението. Служителите на полицията го предупредили, че ще бъдат принудени да използват огнестрелно оръжие, но заплахите им нямали ефект върху престъпника.

Уникално: Шофьорка се удари в стълб, но дори не го забеляза (ВИДЕО)

Полицаите започнали да стрелят, обаче нарушителят продължавал да се движи и скоро провокирал ПТП като, буквално се покачил с откраднатата машина върху автомобил Hyundai. Въпреки всичко, той направил опит да избяга, но бързо бил задържан. За щастие, в резултат на инцидента никой не е пострадал, съобщава пресслужбата на ведомството.

Оказало се, че автокрадецът е роден през 1984 г. и е участвал и в други кражби на коли.

Към момента срещу него е образувано наказателно дело и може да получи до три години затвор. /auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • ПЕТКОВ
    10.03.2019 9:51
    ЯВНО ТОЗИ КРАДЛЬО Е БЪЛГАРИН