Полицаите спипаха мотоциклетист, който вдига 278 км/ч, и след това... ВИДЕО

  • 05.05.2024 9:50 /
  • 4978 /
  • 0
Полицаите спипаха мотоциклетист, който вдига 278 км/ч, и след това... ВИДЕО

Американецът Рендън Дицман, водещ на YouTube канала Gixxer Brah, беше осъден на 14 дни затвор за каране с много висока скорост с мотоциклета му от Колорадо Спринг до Денвър.

Той изминал разстояние от 112 км за 20 минути. От видеото, което безразсъдният шофьор публикува онлайн, се вижда, че стрелката на скоростомера показва скорост от 278 км/ч. И това се случва, докато Дицман намалява скоростта, за да избегне автомобили, движещи се в същата посока.

Свидетели на случващото се на пътя са били многобройни шофьори и онлайн зрители. Много от тях са се свързали с полицията. След това властите се свързват с Дицман и в крайна сметка го откриват в Тексас.

Той е закаран в полицията в Колорадо и е изправен пред редица обвинения. По-конкретно превишаване на скоростта, застрашаване живота на други участници в движението, както и шофиране без регистрационни табели.

Дицман се признава за виновен само за превишена скорост. В допълнение към вече споменатите две седмици лишаване от свобода, той ще трябва да плати глоба от 300 долара и да плати разходите за екстрадиция от Тексас.

Удивителен случай: Вижте какво направи шофьор на булдозер в критична ситуация ВИДЕО

Изпращането на мотоциклетиста до Колорадо струва на американските данъкоплатци 1996,08 долара. Също така е лишен от правото на шофиране в Колорадо за една година.

По всяка вероятност Дицман няма да трябва дълго да събира пари за глобата. Той продава тениски със собствена снимка на своя уебсайт. Сега абонатите и феновете на мотоциклетиста могат да закупят тениска с надпис „Най-издирвания в Колорадо“ за 42 долара. Освен това, след публикуването на вирусното видео, броят на абонатите на канала Gixxer Brah се е увеличил с 25 хиляди. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ