Показват зашеметяващата автоколекция на фронтмена на Metallica СНИМКИ

  • 18.01.2020 9:20 /
  • 7542 /
  • 0
Показват зашеметяващата автоколекция на фронтмена на Metallica СНИМКИ

През февруари в автомобилния музей Петерсен, който се намира в Лос Анджелис, САЩ, ще бъде представена експозицията Reclaimed Rust: The James Hetfield Collection, посветена на метъл звездата Джеймс Хетфийлд, основател, китарист и вокал на Metallica.

Музикантът обича класическите хот родове и е събрал уникална колекция. Ще бъдат показани и китари на Хетфийлд, редки фотографии и вещи. Всичко това ще бъде показано за първи път.

От изложените коли десет са направени по поръчка и никога досега не са били показвани. На стойката на всеки автомобил ще могат да бъдат видяни изображения, показващи неговата конструкция. Освен това, ще бъдат излъчени видеоклипове, в които музикантът разсъждава за колите.

Вижте колекцията от автомобили на Фреди Меркюри СНИМКИ

Експонатите включват Jaguar Black Pearl 1948 година, Packard Aquarius 1934 г., Buick Skylark Skyscraper 1953 г., 1937 Lincoln Zephyr VooDoo Priest 1937 г., Auburn Slow Burn и Ford Iron Fist - и двата от 1936 г., Ford Coupe Crimson Ghost от 1937 г. и Ford Roadster Black Jack от 1932г. Всички автомобили са в перфектно състояние и имат уникален дизайн на салоните си.

Кои са автомобилите в колекцията на Арнолд Шварценегер (СНИМКИ)

На тържественото откриване на изложбата на 30 януари 2020 г. Хетфийлд ще вземе участие в търг, по време на който ще бъдат продадени две специални китари - Snow ESP Snakebyte и Black Satin ESP Vulture.

Събитието Reclaimed Rust: The James Hetfield Collection ще продължи от 1 февруари 2020 г. до 31 октомври 2020 г. Цената на билетите ще бъде от 35 до 99 долара./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ