Показаха военен Hummer, превърнат в апокалиптично чудовище на 6 колела ВИДЕО

  • 28.01.2024 12:50 /
  • 1879 /
  • 0
Показаха военен Hummer,  превърнат в апокалиптично чудовище на 6 колела ВИДЕО

Аукционна къща Barrett Jackson ще продаде персонализиран шестколесен всъдеход, произведен от Danton Art Kustoms в сътрудничество с Frenchy Export LLC.

Технически това е General Military Humvee от 2009 г., но с каросерия, изготвена по индивидуална поръчка. Отличава се със скъсени задни врати.

Има и огромен спойлер, който е модифицирано по поръчка крило на истински самолет. Именно това придава апокалиптичния вид на автомобила.

Каросерията на уникалния Hummer е боядисан в матово военно зелено с графики. Персонализираните колела са обвити в офроуд гуми с размери 245/40-20 отпред и 305/35-24 отзад.

Две в едно: Първият кросоувър и пикап в един автомобил стана реалност СНИМКИ

Под капака на машината с 6 колела за всички терени има 6,2-литров Hellcat HEMI V8 с компресор с мощност от 717 к.с. Цялата мощност на агрегата се изпраща към задната ос чрез автоматична скоростна кутия 4L80E.

Историята на интересната италианска автомобилна марка Autobianchi СНИМКИ

Автомобилът е оборудван със сервоусилвател на кормилото, дискови спирачки на всички колела и модерен приборен панел с LCD дисплей. Също така в арсенала на шестколесното чудовище е стартиране на двигателя, активиране на фарове, мигачи и звуков сигнал от смартфон. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ