Показаха първата Lancia от 13 години насам СНИМКИ

  • 16.01.2024 10:27 /
  • 4086 /
  • 0
Показаха първата Lancia от 13 години насам СНИМКИ

Изцяло новата Lancia Ypsilon бе показана без камуфлаж по време на рекламни снимки в Италия, предлагайки свободен поглед към преработения модел, който ще бъде пуснат на пазара тази година, пише Факти бг.

Досегашният Ypsilon, продаван в Европа от 2011 г. насам, е вече остарял, но новото поколение е значително преработено, представяйки ново поколение хечбек.

Екземплярът на снимките е представен в тъмносин нюанс с черни акценти и се отличава с разделена LED светлинна лента отпред, придружена от по-ниско разположени основни фарове и черна радиаторна решетка.

За модерната естетика допринасят черните джанти със сребристи елементи, С-колоните с черен завършек и черният спойлер на покрива. В задната част се виждат кръгли LED задни светлини, между които е разположено голямо лого на Lancia.

Италианската компания потвърди плановете си да предлага новия Ypsilon в хибридна и електрическа версия, като електрическият вариант вероятно ще споделя компоненти с Jeep Avenger и Peugeot e-208, разполагайки с електромотор с мощност 154 к.с. и акумулаторна батерия с капацитет кВтч.

Хибридната версия също ще се възползва от някое от задвижванията на Stellantis, но за момента не е ясно кое точно.

 

КОМЕНТИРАЙ