Показаха новия Mitsubishi Pajero Sport, ето каква е визията и оборудването СНИМКИ

  • 23.03.2024 11:50 /
  • 4420 /
  • 0
Показаха новия Mitsubishi Pajero Sport, ето каква е визията и оборудването СНИМКИ

Новият Mitsubishi Pajero Sport беше представен в Тайланд. Рамният всъдеход вече претърпя втората си модернизация и се продава на цена, еквивалентна на $38 600 - $47 000. Подробностите за него бяха разкрити на официалния сайт на японския автомобилен производител.

Новият Mitsubishi Pajero Sport не се е променил много на външен вид. Различава се с нова радиаторна решетка и малко по-различни предна и задна броня. Освен това се предлагат 18-цолови лети джанти със свеж дизайн. Както и преди, може да бъде избрана версия с черна лакирана декорация на каросерията.

В салона е поставен нов волан от последното поколение на Mitsubishi L200, както и по-модерен виртуален приборен панел с диагонал 8 инча. За пътниците отзад вече е наличен монитор.

Представиха новия Audi A3, вижте как изглежда и какво е оборудването ВИДЕО

Базовото оборудване на Mitsubishi Pajero Sport е разширено - допълнено е с адаптивен круиз контрол, автоматични спирачни системи и контрол на мъртвите зони.

Показаха нов японски кросоувър с нисък разход на гориво СНИМКИ

Познатият 2,4-литров турбодизел става малко по-мощен - той развива 184 к.с. и 430 Nm. Интересното е, че в различни страни се предлага както с 8-степенен автоматик, така и с 6-степенен автоматик.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ