Показаха новия Fiat Panda преди представянето, ето какви промени е претърпял СНИМКИ

  • 09.02.2024 9:50 /
  • 6278 /
  • 0
Показаха новия Fiat Panda преди представянето, ето какви промени е претърпял СНИМКИ

Fiat се подготвя да представи четвъртото поколение на Panda. Моделът ще промени своята форма и ще се превърне в кросоувър.

Очаква се новият малък Fiat да се казва New Panda и да бъде пуснат в продажба в края на годината. Дебютът му е насрочен за 11 юли - в деня на 125-годишнината на Fiat.

Кросоувърът ще бъде изграден върху шасито на Citroen e-C3. Той ще достигне дължина от около 4 метра с междуосие от 2,5 м. Новият продукт има висок преден капак, тесни фарове, свързани с тънка LED лента, оригинални задни светлини по отношение на дизайна, разширени калници и стилни джанти. 

Изданието Carscoops публикува патентни изображения на автомобила. Изданието е успяло да разбере и някои от характеристиките на новата кола.

Показаха новия Audi Q7, вижте как изглежда и какво е оборудването ВИДЕО

Съобщава се, че Panda ще се предлага в изцяло електрическа версия. Той ще бъде оборудван с един електромотор със 113 к.с., а батерия с мощност 44 кВтч и ще осигурява пробег до 320 км. Ще се предлага и версия с хибридна система на базата на 1,2-литров бензинов турбодвигател.

Това са най-икономичните автомобили за 2024, според специалистите СНИМКИ

Производството на новия автомобал ще бъде установено в завода на компанията в Сърбия. Цената на електрическия автомобил ще варира от 20 до 23 хиляди евро.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ