Показаха новата обновена S-класа на Mercedes, ето какви са подобренията СНИМКИ

  • 03.05.2024 10:50 /
  • 6944 /
  • 0
Показаха новата обновена S-класа на Mercedes, ето какви са подобренията СНИМКИ

Флагманският седан Mercedes S-Class претърпя планирано обновление. Той получи редица модерни функции, както и два нови цвята за каросерията.

Палитрата от цветове за корпуса на обновения Mercedes е попълнена с нюанси: сребрист металик Verde и кафяв металик Velvet. В останалите детайли моделът повтаря своя предшественик.

Интериорът на седана включва информационно-развлекателната система MBUX с по-интуитивна система от менюта. Също така автономна система Drive Pilot от ниво 3 е подобрена. Освен това компанията разшири възможностите за видео стрийминг, като интегрира услугата RIDEVU на Sony.

По-специално към оборудването е добавена функция за автоматична смяна на лентата. Сега водачът не трябва да докосва превключвателя на мигачите, колата сама ще усети кога е възможно да изпревари по-бавна кола. Тази опция вече е достъпна за собствениците на такива седани в САЩ, но едва сега е въведена в Европа.

Обновената S-класа вече ще се предлага със система за напомняне за присъствие в салона на пътник. Няма промени в системата за задвижване.

Вижте какво представлява новият мощен Mercedes G-Class ВИДЕО

Обновената версия на модела ще бъде пусната в продажба през май тази година.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ