Показаха нова кола с иновативна функция, която помага на шофьорите ВИДЕО

  • 23.02.2024 9:50 /
  • 2984 /
  • 0
Показаха нова кола с иновативна функция, която помага на шофьорите ВИДЕО

Новият автомобил Nio ET9 има иновативно въздушно окачване. Китайският електромобил не само има изключително гладко возене, но също така е получил необичайна функция - той може самостоятелно да се почиства от сняг, съобщава  CarNewsChina.

Във видеото електрическата кола Nio ET9 е покрита със сняг, но бързо се почиства. Колата буквално се отърсва от целия сняг, точно както правят кучетата.

Работата е там, че активното въздушно окачване Sky Ride е в състояние да контролира всяко колело поотделно. Това позволява на Nio ET9 да се мърда от една страна на друга и да се отърсва от снега.

Компанията уверява, че функцията може да се използва не само преди да тръгнете на път сутринта, но и по време на път.

Друго видео показва плавността на окачването на Nio ET9. Електрическа кола кара през неравности с пирамида от чаши на капака и не счупва нито една от тях.

Припомняме, че новият Nio ET9 е водещият електрически автомобил на китайската марка, струващ от $112 800.

5,3-метровият четириместен седан е оборудван с агрегат с мощност 697 конски сили и може да измине повече от 600 км без презареждане.

Това е автомобилът с най-скъпия регистрационен номер в света СНИМКИ

На потенциалните купувачи се предлага премиум версия на модела, направена в дизайна land jet. Тази версия разполага с по-просторен салон с четириместно разположение и интериор Executive Bridge. Това означава, че отзад има маса за пътниците, която се върти на 360 градуса. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ