Показаха нов японски кросоувър с нисък разход на гориво СНИМКИ

  • 16.03.2024 11:50 /
  • 4410 /
  • 0
Показаха нов японски кросоувър с нисък разход на гориво СНИМКИ

Компактният кросоувър Honda HR-V е преминал фейслифт. Обновеният модел беше представен в Япония (където е известен под названието Vezel), а продажбите му ще започнат през април. Подробности за колата бяха разкрити на официалния сайт на производителя.

Новата Honda HR-V 2024 е разпознаваема преди всичко с увеличената безрамкова радиаторна решетка. Освен това са променени броните и светлините на кросоувъра.

Освен това за първи път в гамата се появява пакетът Hunt за офроуд. Този кросоувър има напълно различна радиаторна решетка, поставен е защитен пластмасов обвес и гуми с висок профил на 16-цолови колела. На покрива вече има релси за багажника.

Салонът на Honda HR-V във версията Hunt Package е със специално водоустойчиво покритие. В други версии на модела интериорът не е претърпял промени. Списъкът с опции е допълнен от адаптивен круиз контрол с режим за задръствания на пътя.

Вижте какво представлява новият бюджетен кросоувър на BMW СНИМКИ

Както и преди, кросоувърът Honda HR-V е оборудван с хибридна система e:HEV с електрически мотор с мощност 131 конски сили и 1,5-литров бензинов генератор със 106 конски сили. Разходът на гориво в смесен цикъл е 4,2 л/100 км. Има версии с предно задвижване и задвижване на всички колела.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ