Показаха нов достъпен модел на Kia с огромен багажник

  • 04.07.2024 9:14 /
  • 2563 /
  • 0
Показаха нов достъпен модел на Kia с огромен багажник

Новият модел Kia K4 2024 е евтин автомобил от класическия формат, но с ярък дизайн. След като компанията разсекрети тази кола, в мрежата беше показан практичен вариант с огромен багажник.

Дигиталният художник Theottle показа своята версия на комбито Kia K4. Авторът е свършил работата ефективно и точно. Практичните купувачи определено биха оценили тази опция. Но компанията не планира да предлага колата с такава каросерия. Въпреки че няколко нейни модификации все пак ще бъдат изкарани на пазара.

Моделът Kia K4 първоначално дебютира като седан. Моделът ще бъде позициониран като съперник на Toyota Corolla с по-ефектен дизайн и модерно оборудване.

Но по-късно снимки на новия Kia K4 с тяло на хечбек с пет врати се появиха в мрежата. Това е най-близкият вариант до фантастичното комби.

Гамата двигатели включва бензинови двигатели с обем 1.6 (турбо, 190 к.с.) и 2 литра (147 к.с.). Цената на Kia K4 2024 все още не е обявена. Kia Forte, която ще бъде заменена от новата кола, струва 20 000 долара, сестра й Hyundai Elantra - около 22 000 долара.

КОМЕНТИРАЙ