Показаха най-бързия Mercedes S-Class в историята, ето каква е цената му ВИДЕО

  • 17.03.2024 11:50 /
  • 4212 /
  • 0
Показаха най-бързия Mercedes S-Class в историята, ето каква е цената му ВИДЕО

Mercedes-Benz S-Class W223 има нова свръхмощна модификация на стойност 405 000 евро. Създаден е в немското студио Brabus, а подробностите за спортния седан бяха разкрити на сайта му.

За основа е взета "заредената" версия на Mercedes-AMG S63 E-Performance. Името на проекта Brabus 930 указва повишената мощност на хибридния агрегат с 4,0-литров туин-турбо V8 и електрически мотор. Общо развиват 930 к.с. и осигуряват 1510 Nm въртящ момент.

Тежкият 2,6 тона седан Mercedes Brabus може да ускори до 100 км/ч за 3,2 секунди, а максималната му скорост е ограничена на 290 км/ч. Това е най-бързият Mercedes S-Class в историята.

Новият Dacia Duster бе показан на автоизложението в Женева ВИДЕО

В същото време в комбиниран цикъл хибридът харчи само 4,4 литра на 100 км и може да се движи на ток.

Новата изпускателна система прави звука на "осмицата" по-силен и по-впечатляващ. Освен това Brabus са подобрили въздушното окачване и са занижили Mercedes S-Class.

Този нов кемпер удивлява с големината и оборудването си, цената му е... СНИМКИ

Можете да различите новия Brabus 930 от стандартния Mercedes-AMG S63 по новата радиаторна решетка, карбонов бодикит, спойлер и 22-инчови ковани джанти Monoblock ZM Platinum Edition. Интериорът е тапициран с кожа и въглеродни влакна като са достъпни необичайни цветове. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ